Entrada destacada

FNAF 3

Trenta anys després que Freddy Fazbear 's Pizza va tancar les seves portes, tot el que va tenir lloc alla s'han convertit en u...

divendres, 25 d’octubre del 2019

Pokémon Iberia

Pokemon Iberia; una obra mestra... És un joc es fan made a dir ho ha fet un fan no com una empresa com Nintendo o Sega. Aquest fan game està inspirat en el món Pokémon però la localització del nostre personatge es Espanya.




El joc ha despertat una polèmica aclaparadora, no pel seu contingut sinó per la quantitat i exageració d'humor negre. Molta gent s'ha queixat d'això i el creador EricLostie ha respost per Twitter que el joc només és humor i que no està pensat per ferir els sentiments de ningú.




Dit això Eric va fer unes quantes modificacions al codi del joc substituint alguns acudits i bromes que havien ferit els sentiments dels jugadors (no de tots). Posant per exemple; al principi del joc, ens deixa escollir el sexe del nostre personatge amb les opcions "chico", "chica" i "codigo no binario". Si escollim la última opció transformarà al nostre personatge en un helicòpter de combat fent que pel nostre propia mida no podem ni baixar les escales de la nostra pròpia casa.



Per sobre de les denuncies el joc és molt complet amb tot luxe de detalls i referències a la cultura Ibèrica.


Un dels és el canvi de certs pokémon variant la seva forma per fer honor a Ibèria. Els Alkazam estan inspirats en persones de ètinia gitana tornar-se la sevapell més obscura y portant en comptes de culleres, ganivets. Els Elèctrode es relacionen amb terroristes, Ludicolo porta una paella alcap encomptes d'una pinya, els exeggutor són bannaners en comptes de palmeres i Jinx te la pell obsura i un vestit de sevillana. Pero hi ha molts mes.






És una experiència de joc molt bona i regularment et riuràs jugant perquè la majoria de diàlegs estan pensats per fre riure al jugador i que no és faci tediós.












2 comentaris: