Entrada destacada

FNAF 3

Trenta anys després que Freddy Fazbear 's Pizza va tancar les seves portes, tot el que va tenir lloc alla s'han convertit en u...

dijous, 5 de desembre del 2019

L'Home Morat/SprigTrap

Imagen relacionada


L'Home Morat també conegut com a "Purple Guy" és el nom que se li ha donat a aquest enigmàtic personatge per part dels fans, que apareix en Five Nights At Freddy's 2, Five Nights At Freddy's 3 i Five Nights At Freddy's 4.


Ell va ser l'assassí dels "Cinc Nens Perduts", als qui se'ls fa esment en el primer joc. Únicament apareix en els mini jocs després de morir del segon joc i en els mini jocs del tercer joc i com a SprigTrap al tercer joc, però encara així el seu paper en la història és fonamental.

Aparença
La seva aparença és molt simple, bàsicament és un home totalment morat, amb una placa dorada, uns ulls negres i pupil·les blanques i un objecte no identificat a la mà.

Molts fans diuen que l'Home Morat va ser el que ens parlava al segon joc a través del telèfon, i que l'objecte que portava a la mà era un telèfon.

Però aquesta teoria es va descartar ràpidament, ja que per l'any on van sacar el joc no hi havia telèfons sense cables. Alguns diuen que l'objecte és una arma i altres diuen que simplement és la seva mà fent algun tipus de senya.



Història 

(Moltes parts d'aquesta entrada d'aqui cap endavant son especulacions, no cregis res si no ho confirma Scott Cawthon)
Primer de tot l'Home Morat es diu en realitat William Afton.


Afton, era un geni en la robòtica i dirigia la seva pròpia companyia anomenada Afton Robotics LLC, en el qual es basava en l'entreteniment animatrónic.
 

William va dissenyar i va crear uns nous models per al seu següent gran projecte. La seva filla Elizabeth va quedar fascinada amb el animatrónico Circus Baby (la qual havia debutat en un escenari per primera vegada), tant per la seva aparença com per totes les activitats que ella feia (cantar, fer globus, etc).

La nena buscava desesperadament acostar-se a ella com els altres nens, però per alguna raó el seu pare no ho permetia. Tanta era la necessitat, que la nena va aprofitar que no estava davant la vigilància del seu pare i es va acostar al animatrónic quan tots els nens es van anar. Una vegada que es va trobar amb Baby, aquesta va parar de cantar, el seu estómac es va obrir i d'aquí va sortir un con de gelat. 

Quan Elizabeth va tractar d'agarrar-ho, una enorme arpa va emergir del animatrónic que va atrapar a la nena i la va introduir a l'interior de Baby, matant-la en el procés.


https://vignette.wikia.nocookie.net/freddy-fazbears-pizza/images/5/5c/FNaF_SL_-_Minijuego_de_Circus_Baby_%28Captura_4%29.jpg/revision/latest?cb=20161027010130&path-prefix=es
D'alguna forma, l'ànima de la petita va aconseguir prendre control sobre el animatrónic
(o de manera periòdica, ja que Baby afirma que a vegades escoltava a la nena parlar, com si fos una entitat diferent).

Despres d'aixo Baby guia a Afton fill a la sala de la gubia, on Enard es fica dins del seu cos per poder ocultarse del mon. A l'ultima cinematica, Afton fill es mira al mirall i obre els ulls, aquets totalmen liles

 Resultado de imagen de michael afton reflejo gif


Al principi es va pensar que el protagonissta de aquest joc va ser Afton pare i no afton fill pero això es va desmentir gràcies a que Scott dóna per correcta la secció de la teoria de The Game Theorist on afirmen que hi ha dos Homes Morats, sent William l'assassí i Michael un veritable home amb pell morada.

Quan el cos es comença a descomposar, Enard avandona el cos, peró, Afton fill sobrevivex totalment lila, com el seu pare.

Imagen relacionada----> Enard sortint de Afton fill

Despres d'aixo s'escolta un audio que diu aixo:
Padre. Soy yo, Michael. Lo hice. Lo encontré. Estaba justo donde dijiste que estaría. Todos se encontraban allí. Al principio no me reconocieron, pero luego pensaron que yo era tú. Y la encontré. La he vuelto a juntar, como me lo has pedido. Ahora está libre. Pero algo me pasa. Debería estar muerto. Pero no lo estoy. He estado viviendo en las sombras. Sólo queda una cosa por hacer ahora. Voy a ir a buscarte. Voy a ir a buscarte...

No se sap si vol buscar al seu pare per matarlo per el fet de la seva propia "mort" i la vreitable mor de la seva germana. O simplement per retobarse amb el seu pare

Segons vam poder veure en les ''cinemàtiques'' en Five Nights At Freddy's 4, Afton pare retorna trevallant en Fredbear Family Dinner en el manteniment de animatrónicos del restaurant, es desconeixen encara més detalls. Al joc apareix l'Home Morat posant-li el tratge de SpringBonny a un empleat.
Resultado de imagen de purple guy fnaf 4


En els minijocs de Five Nights At Freddy's 2, se li veu cometent els assassinats dels nens perduts. Es va donar el cas en el qual va arribar al restaurant després d'hores i va atacar a Freddy.

 

En Five Nights At Freddy's 3, atreu als animatronics per despres atacarlos i posteriorment els desmantella.
Imagen relacionada


En aquesta mateixa nit, els cinc fantasmes dels nens ho acorralen en un quart. Fent-ho una presa del pànic i tement per la seva vida, l'Home Morat intenta enganyar a aquests esperits amagant-se dins del vestit de SpringTrap. 

No obstant això, comença a riure's, aixo fa que els ressorts i els engranatges es llisquen i l'aixafen fins a la mort. Mor d'una forma brutal.
SpringTrap literalment significa "Trampa de Resorts"

Imagen relacionada

El seu cadàver i anima van romandre dins de SpringTrap, fins després de 30 anys després quan l'atracció Fazbear's Fright va ser construïda. I llavors va llevarse com a SpringTrap.

Al tercer joc hi ha una probabilitat mol petita que quan inicies el joc et surtin una d'aquestes tres imatges. En aquestes es veu a William intentant treures de quall el cap d'en SpringBonny.


user uploaded image

user uploaded image 

user uploaded image 













Despres de la sisena nit al tercer joc l'atracio surt en flames, alguns diuen que havia sigut el propi Home Morat en un intent de detendre la seva agonia dins de SpringTrap i que al periodic l'atribueixen la culpa a un mal cableatge.


Malgrat l'incendi Springtrap sobreviveix i regresa al joc de Freddy Fazbear's Pizzeria Simulator, mes mal fet, sense un braç y el crani de l'Home de Morat asomant per un gran forat al cap. Segurament per culpa de l'incendi.

 
Despres al final bo, de FFPS SpringTrap mor al fi en un incendi probocat per l'encargat, que el seu pla va ser de bon principi reunir a tots els animatronics a un lavarint sense sortida per cremarlos a tots. El incendi acaba amb els animatronics, el guarda de seguretat (Mike) i el propi encargat, que es Henry, el supost pare de l'anima de la nena que porta Puppet.



Quan termina la nit Elizabeth (Baby) Comença a parlar:

Caíste directamente en nuestro juego ¿De verdad crees que este trabajo simplemente cayó del cielo para ti? No. Esto fue un regalo, para nosotros. Los reuniste a todos en un solo lugar, justo como él te pidió que lo hicieras. Todas esas pequeñas almas, en un solo lugar. Sólo para nosotros. Un regalo. Ahora podemos cumplir el propósito para el que fuimos creados y estar completos. Te haré sentir orgulloso, papá. Mira, escucha y sé completo.

(Entonces es interrumpida por Henry y el monitor se enciende)




"Conexión terminada"
Lamento interrumpirte, Elizabeth, si es que aún recuerdas ese nombre. Pero me temo que has sido mal informada. No estás aquí para recibir un regalo. Tampoco has sido llamada aquí por la persona que asumes, aunque, de hecho has sido llamada.

Todos han sido llamados aquí. En un laberinto de sonidos y olores, mala dirección y desgracia.



Un laberinto sin salida. Un laberinto sin premio. Ni siquiera se dan cuenta de que están atrapados.

Tu deseo de sangre te ha conducido en círculos interminables, persiguiendo los gritos de los niños en una cámara invisible, siempre tan cerca. De alguna manera está fuera de tu alcance. Pero nunca los encontrarás, ninguno de ustedes lo hará.

Aquí es donde su historia termina...


Y a ti, mi valiente voluntario, que de alguna manera encontró esta lista de trabajo no destinada para ti. Aunque, había una salida planeada, pero tengo la sensación de que no es lo que quieres. Tengo la sensación de que estás justo donde quieres estar. Yo me quedo también, estoy cerca.



Este lugar no será recordado y el recuerdo de todo lo que comenzó esto, finalmente puede comenzar a desvanecerse, como la agonía de cada tragedia debería.



Y a ustedes monstruos atrapados en los corredores, manteneos quietos, y abandonen sus espíritus. Estos no les pertenecen.



Para la mayoría de ustedes, que hay paz y, tal vez más, esperándolos después de que el humo se disipe.

Aunque para uno de ustedes, el pozo más oscuro del Infierno se ha abierto para tragárselo entero. Así que no dejes al Diablo esperando, viejo amigo. (Mort del Home Morat)



Hija mía, si puedes escucharme, sabía que regresarías también. Está en tu naturaleza proteger a los inocentes.

Lamento que ese día, en el que te excluyeron y te dejaron morir...

Nadie estuviera allí para levantarte en sus brazos, así como levantaste a otros con los tuyos.

Y entonces, ¿qué fue de ti?... ”



Debería haber sabido que no estarías contenta de desaparecer, no mi hija.

No pude salvarte en ese entonces, así que déjame salvarte ahora. ”

Es hora de descansar, para ti y para aquellos que llevaste en tus brazos...




Esto termina, para todos nosotros.

Fin de comunicación.






1 comentari: