Entrada destacada

FNAF 3

Trenta anys després que Freddy Fazbear 's Pizza va tancar les seves portes, tot el que va tenir lloc alla s'han convertit en u...

divendres, 29 de novembre del 2019

FNAF 4



Imagen relacionada 

Aquesta vegada, el terror t'ha seguit a casa.
Espero que no estigis fart d'aquesta saga!! Perque queden ensurts per a molt i Scott no sembla voler-te deixar dormir!
  
En aquest capítol de la història original de Five Nights at Freddy's, una vegada més hauràs de defensar-te de les versions mes aterridores de Freddy Fazbear, Chica, Bonnie, Foxy, i coses fins i tot pitjors que s'amaguen en les ombres. 

 FNaF4 - Pasillo Izquierdo (Nightmare Bonnie)

Jugant com un nen, la victima de la mosegada del 87, hauràs de sobreviure per tu mateix fins a les 6.am tant vigilant les portes com cuidant-te de criatures no desitjades que tal vegada vinguin del pasadis, del armari o sobre el llit de darrere de tu.

Imagen relacionada



Només tens una llanterna per a protegir-te. Espantaran els teus
terrorífics al final dels passadissos, però sé acurat, i escolta. Si alguna cosa s'ha acostat molt, llavors les llums brillants en els seus ulls podrien ser la teva fi.
Resultado de imagen de Resultado de imagen de fnaf 4 cupcake jumpscares gif 

Introducció:

De nou per aquí? Vaja! Quines ganyes! Estic impressionat! Sobretot parlant de què el joc que tenim entre mans farà que els pèls del teu clatell vulguin fullir i no tornar mai!

En aquesta nova entrega, Scott ens ofereix les versions més terrorífiques d'aquest quintet que t'han fer-ho passar tan malament als darrers jocs. Freddy, Bonny, Chica, Foxy i Fredbear compten ara amb la versió Nigthmare, un Mal Son fet realitat... Que divertit!!



Escenari:

Una encantadora habitació, dues portes, connectades a dos passadissos. Un llit i un armari. Molts llocs, dos ulls amb els que vigilar.

Als passadissos de la teva pròpia casa hi habiten Nigthmare Bonny,
Nigthmare Chica, i casualment, Nigthmare Foxy, Nigthmare Fredbear o Nigthmare s'aproparan a tu.

I si, l'últim Nigthmare és nom propi.


Resultado de imagen de foxy peluche fnaf 4 armario 















N. Bonny:
S'aproparà directament a la teva habitació pel passadís esquerre, apropat a la porta i si escoltes una passada respiració, tanca la porta! N.Bonny està darrera! Si utilitzés la llanterna quan escoltis la respiració et matarà. Al contrari si no escoltes res, il·lumina amb la llanterna.
Si no vigiles la porta entrarà al dormitori.


Resultado de imagen de fnaf 4 animatronics nightmare Resultado de imagen de fnaf 4 bonnie jumpscares gif

N. Chica:
Chica, s'aproparà pel passadís dret, escolta la seva respiració i tanca la porta. Si no escoltes res, il·lumina amb la llanterna. A vegades pel passadís dret, pot escoltar-se a Chica fent soroll a la cuina de la casa. Un àpat de bona nit.

(Chica és massa gran per ficar-se al teu dormitori, però el seu Nigthmare Cupcake, no)

Resultado de imagen de fnaf 4 chicaResultado de imagen de fnaf 4 chicaResultado de imagen de fnaf 4 cupcake jumpscare gif


N. Foxy:
Vindrà corre'ns pel passadís i es ficarà al teu armari. Quan Foxy estigi dins, la porta de l'armari es tancarà una mica. Apropat a l'armari, i dóna-li amb el llum. No t'espantis! El primer cop que li donis amb la llanterna pegarà una dentallada a l'aire, espanta, però no mata. Il·lumina i tanca la porta repetits copsfins que es torni un peluix. (Que m'agradaria comprar)
Resultado de imagen de fnaf 4 foxyResultado de imagen de fnaf 4 foxy jumpscare gif
Resultado de imagen de foxy jumpscare fnaf 4 gifImagen relacionada

N.Freddy:
Uns petitons Freddy's l'acumularan al llit, fes que marxin amb la llanterna. Si no, quan hi hagi més de tres apareixerà el Freddy gran. Daddy Freddy is here!!
Resultado de imagen de fnaf 4 freddyResultado de imagen de fnaf 4 freddy jumpscare gif

N.Fredbear.
Aquesta bèstia només apareix en la cinquena nit.

El seu comportament és diferent dels seus companys; si l'il·lumines, avança.

Has d'escoltar les seves pesades passes al passadís, li les escoltes tanca la porta, no l'obris fins que sentis que marxa. Fred es riurà de tu, quan faci això el més probable és que estigi o a l'armari o al llit. Aquí és on SI el pots il·luminar fins que marxi. A l'armari fes un ràpid flaix per comprovar que sigui allí, si hi es tanca la porta corredissa i espera a què marxi. Al llit fes parpellejar el llum fins que marxi.

Important: IL·LUMINA'L NOMÉS QUAN ES TROBI AL LLIT O L'ARMARI.

Resultado de imagen de fnaf 4 nightmare fredbearResultado de imagen de fnaf 4 nightmare fredbear jumpscare gif


Nigthmare:

El seu comportament és exactament igual que l'anterior però no te Jumpsacre. Les mateixes normes de Fredbear s'apliquen amb aquest ós transparentment negre.
Resultado de imagen de fnaf 4 nightmareResultado de imagen de fnaf 4 nightmare jumpscare gif














2 comentaris:

  1. M'encanta com ho expliques, per mí és molt interessant llegir-te parlar d'aquest joc.

    ResponElimina
  2. M'agrada molt aquest lloc i m'ho he passat molt bé jugant amb tu a clase.

    ResponElimina